större penis

Större penis – Går det att få?

Något som många män undrar är om dom kan få en större penis. Är du insatt i ämnet eller har läst på min sida tidigare vet du ju såklart att: ja, man KAN faktiskt förstora sin penis! Denna bloggpost är helt enkelt till för att försöka övertyga ”oinvigda” män (och eventuella kvinnor om dom har intresse) att penisförstoring faktiskt fungerar.

Hur övertygar man någon om att man kan få en större penis?

Många människor är av naturen skeptiska till ny information som går emot vad dom tidigare har hört och tror på. Jag personligen är också väldigt svårövertygad när det gäller nya och mer eller mindre kontroversiella saker. Det är helt enkelt en mänsklig försvarsmekanism, om man går på vad som helst utan eftertanke skulle man lätt bli grundlurad och få mycket problem.

Medias och allmänhetens bild av penisförstoring

Ständigt hör och läser vi nyheter, artiklar och bloggposter som starkt kritiserar varenda liten möjlighet till att få en större penis. Visst, vissa säger sanningen (som denna sida) men det är en försvinnande liten del. Om penisförstoring skulle komma på tal på arbetsplatsen eller på en fest så är sannolikheten att alla enhälligt skulle instämma på att det minsann inte fungerar och bara är lurendrejeri.

Med tanke på detta är det ju då inte alls konstigt att dom allra flesta män inte tror på att penisförstoring fungerar. Jag är övertygad om att majoriteten av alla män vill ha en större snopp. Men eftersom dom är 100% övertygade om att det inte går så bryr dom sig inte ens om att läsa en artikel som påstår att det faktiskt går att få en större penis.

3 sätt att övertyga folk

Som jag ser det finns det främst tre olika sätt som kan övertyga män om att dom faktiskt kan få en större penis.

Vetenskapliga studier

Att läsa en seriös vetenskaplig studie som uppvisar statistik över män som fått en större snopp genom en viss metod hade övertygad mig på direkten. Tyvärr kom inte jag i kontakt med någon utan blev övertygad på andra sätt. Finns det ens seriösa vetenskapliga studier i ämnet kanske ni undrar. Ja det gör det är svaret, men inte många. I min artikel om penisförlängare finns några stycken.

Många på internet som påstår att dom fått en större penis

Det var denna punkten som till 90% övertygade mig. Alltså man kan (i alla fall dom flesta normalbegåvade människor) väldigt lätt avgöra om folk som påstår att dom förstorat sin penis ljuger eller inte. 99% av alla ”penisförstoringssidor” på internet är ren spam. Ofta finns det ”recensioner” av män som påstår att dom fått en 6 cm större penis på 14 dagar. Detta går få personer på.

Men när tusentals män på ett gratis forum påstår samma sak och i vissa fall lägger upp bildbevis, ja då är det lättare att bli övertygad. Jag personligen fann det amerikanska forumet Thundersplace som då hade 50-100 tusen medlemmar. Vissa kanske påstår att ALLA medlemmar är fejkade etc. Men eftersom forumet är reklamfritt och inte har några produkter att sälja känns det ju väldigt långsökt. Dock kunde jag ändå inte tro på det då det lät för bra för att vara sant. För att bli 100% övertygad behövde jag (som dom flesta) den sista punkten.

Man lyckas själv göra sin penis större

Om man inte blir övertygad efter att man fått en större snopp, ja då kan man inte bli övertygad. Vissa killar som börjar med penisförstoring är VÄLDIGT skeptiska men tänker att det skadar inte att göra ett försök. Och sedan när dom inser att dom fått en större penis, ja då är dom övertygade. Jag personligen trodde på det till ca 80-90% men när jag såg mina resultat efter några veckor, då var jag övertygad!

Du kan få en större snopp med eller utan hjälpmedel
Penisförstoring fungerar. Vare sig du använder dig av manuella övningar eller ett hjälpmedel, som en penis extender, kan du förstora din penis.

Var detta något nytt för dig välkomnar jag dig hit. En bra start är att läsa min introduktionssida här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.