SizeGenetics ”Advanced Comfort – For Faster Gains”

SizeGenetics Penisförlängare

SizeGenetics är ett av de äldsta märkena när det kommer till penis extenders (penisförlängare/penissträckare på svenska). Märket har funnits på marknaden ända sedan 1995 och har genom åren fått bra kritik från diverse forum och internetprofiler, bland annat Goodlookingloser.com.

Olika modeller av Sizegenetics penisförlängare

Det finns i dagsläget tre olika versioner av Sizegenetics penis extender. Grunden är samma extender-bas och åtspänningsmekanism. Det som skiljer sig åt mellan de olika paketen är hur mycket tillbehör man får. Desto mer tillbehör innebär ofta desto mer komfort. Och när det kommer till just penis extenders är en hög komfort det allra viktigaste. Detta eftersom du då kan ha på dig extendern lång tid utan att behöva ta av den. Desto längre du har på dig den per dag desto snabbare kommer du att se ökningar (så länge du inte har för låg eller hög dragkraft).

Value Edition – Billigaste versionen

Value edition
SizeGenetics Value Edition.

Detta är det billigaste paketet från Sizegenetics och det kostar ”endast” 199,95$. För detta priset får du följande saker:

  • Självaste extendern
  • Förlängningsdelar på 2,5 och 5 cm
  • En komfortring
  • En instruktions DVD

Advanced Comfort For Faster Gains – Bäst!

Detta är mellanpaketet från Sizegenetics och det är också det mest populära. Fördelen med detta paket är alla tillbehör som höjer komforten.

Det bästa Sizegenetics paketet!
Advanced Comfort – For Faster Gains.

Det har funnits på marknaden i många år nu och är ganska omtalat med sitt komfortsystem med 58 olika inställningsmöjligheter. Dock är det ganska dyrt men för 349,95$ är det ditt.

Det finns falska varianter som säljs på oseriösa hemsidor, eBay och liknande. Om du tänkt köpa Sizegenetics bör du därför försäkra dig att det är från den officiella hemsidan.

Sizegenetics finns för övrigt inte att köpa i Sverige utan det är endast den officiella hemsidan och tillverkaren som säljer produkten.

I detta paket får du följande utrustning:

  • Självaste extendern
  • Det populära komfortsystemet med 58 olika inställningar
  • 3 stycken förlängningsdelar
  • Instruktions DVD

Sizegenetics Ultimate System – Dyrast

SizeGenetics Ultimate system.

Det tredje och sista paketet är också det dyraste. Visst, du får extremt mycket tillbehör, men är du bara ute efter att förstora din penis räcker mellanpaketet helt och hållet.

I detta dyraste paket får du bland annat med e-böcker om träning och raggning, ”extra fin” förpackning och en resväska till allting. Det är helt enkelt inget du behöver egentligen. Priset för detta är 398,95$.

Sammanfattning

Det jag brukar rekommendera när det kommer till penis extenders är en vakuum baserad modell. Den helt klart överlägsna vakuum-extendern på marknaden idag är Phallosan Forte vilken du kan läsa mer om här eller gå direkt till deras officiella hemsida.

Men är du ute efter en penis extender utan vakuum teknik är Sizegenetics en erkänt bra modell. Bortsett från ett ganska högt pris är detta en extender som får jobbet gjort! Min rekommendation är att köpa mellanmodellen Advanced Comfort For Faster Gains. Låt dig inte luras av billiga och dåliga kopior, köp säkert från den officiella hemsidan vilken du hittar längre upp i artikeln!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.