röda prickar på ollonet

Röda prickar på ollonet?

Att få små röda prickar på ollonet är ganska vanligt när man sysslar med penisförstoring. Det är helt ofarligt och går bort efter bara några dagar.

Varför får man röda prickar på ollonet?

Anledningen till att man får röda prickar på sitt ollon är att små små blodkärl har gått sönder. Det händer väldigt lätt när man är nybörjare och det är som sagt ingen fara. Dessa röda prickar är väldigt små, max någon millimeter i diameter.

Dom uppkommer lättast av jelqing i min erfarenhet. Har du precis startat en nybörjarrutin, till exempel den som finns här, är chansen att du får röda prickar på ollonet den första månaden väldigt stor. Dom flesta som börjar med penisförstoring upplever någon gång under dom första veckorna.

Behandling

Behandlingen av dessa prickar på ollonet är endast att du tar någon vilodag från penisförstoring. Dom brukar vara borta på 1-2 dagar och då kan du fortsätta igen. Tänk dock på att anledningen till att prickarna uppkommit är att du har gått lite för fort fram med övningarna. Så ta det lite lugnare. Dock är det svårt att undvika dom i början då penisen är helt otränad. Efter några månader kommer du knappt att KUNNA få röda prickar på ditt ollon för då är penisen så pass van.

Röda prickar på snoppen

Att få röda prickar på snoppen och självaste penisskaftet händer sällan av manuella övningar. Att få röda prickar på penisen brukar däremot kunna orsakas av penispumpar. Dessa röda prickar är väldigt lika dom som man kan få på ollonet av jelqing. Det handlar helt enkelt om att små små blodkärl har brustit.

Även dessa prickar uppkommer lättast i början. Har man precis börjat använda en penispump är det stor risk att man får dom. Behandlingen är likadan som ovan, några dagars vila tills dom gått bort. Sedan bör man se över sin rutin och se om man ska minska intensiteten lite.

Röda utslag på ollonet

Det handlar alltså inte om röda utslag eller fläckar på ollonet. Inte heller röda utslag eller fläckar på snoppen. Det jag beskrivit ovan är endast små röda prickar med en omkrets av cirka en millimeter. Ungefär som ett nålshuvud.

Har du röda utslag på penis eller ollonet vad jag inte vad det kan vara. Kanske är det inte ens relaterat till din penisförstoring. Det enda jag kan tänka mig är vissa män som har fått röda fläckar på snoppen av väldigt hårt penispumpande. Dessa utslag var liknande blåmärken och för att få dom behöver man verkligen utsätta sin penis för hårda tag. Så har du detta problem och vet med dig att du pumpar alldeles för hårt, ta det lugnt!

Röda prickar på ollonet efter samlag

Röda prickar kan även uppkomma efter samlag. Dock är det inte så vanligt. Det kan även vara så att tjejen inte varit så våt och det har uppstått hög friktion. Då kan ollonet ömsa skinn och det kan se väldigt allvarligt ut under några dagar när det börjar lossna. Men det är också helt ofarligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.