Redskap / Hjälpmedel

Få en större snopp medans du tittar på TV!?!

Något som kan underlätta och förbättra din penisförstoring väldigt mycket är diverse olika redskap och hjälpmedel som har utvecklats de senaste 10-20 åren. Att göra manuella övningar kan helt klart ge dig bra resultat, men varefter din penis blir mer van måste du öka intensiteten och tiden du utför övningarna. Tycker du att det är roligt och har mycket tid kan du självklart göra det. Jag personligen tycker att det är riktigt tråkigt och jag har väldigt lite tid.

Efter jag tog steget och köpte mina första hjälpmedel har jag blivit helt frälst. Just nu medans jag skriver dessa ord har jag på mig en penissträckare, eller penis extender som det heter på engelska. Jag ser det som en riktig lyx, att ha händerna fria och samtidigt få riktigt bra och perfekt avvägd stretching för snoppen.

Dom vanligaste hjälpmedlen är Penis Extenders, Pumpar och Hangers.

Penis extender

Penis extender kan kallas penissträckare eller penisförlängare på svenska. Ibland kallar man även dessa apparater endast för Extenders. Jag har använt olika extenders till och från i nästan sex år. Det är det absolut bästa hjälpmedlet enligt mig och även det absolut säkraste.

En extender är enkelt sagt ett redskap som på något sätt griper tag i ollonet och sedan med en sorts ram sträcker ut penisen. När du har satt på din extender kan du ha den i ca 30 minuter till över en timma i sträck. Man kan lätt ändra på kraften som snoppen hålls sträckt med och man börjar helt enkelt med en ganska låg kraft och ökar efterhand som penisen blir längre.

 

En extender sträcker med lagom kraft ut penisen under lång tid
På bilden visar min första inköpta extender hur principen fungerar. Då jag inte vill publicera bilder på min snopp på internet använder jag en tom pappersrulle med kondom över.

När din penis hålls i utsträckt läge under lång tid kommer den med all säkerhet att bli längre, det är lika logiskt som det låter. Din penis utsätts för mikroskador och när du under lång tid använder din extender kommer din snopp att läka i ett aningen längre tillstånd. Det viktiga med en extender är att ha tålamod och låta det ta sin tid. Det positiva är att du har händerna fria och kan göra vadsomhelst under tiden som din penis sträcks.

Olika extender-tillverkare anger hur mycket du kommer öka efter en viss tids användande. Dessa siffror är nästan alltid i överkant och ska inte tas på fullt allvar, även om ett fåtal lyckliga män har bra gener för att åstadkomma stora ökningar på kort tid med extenders. Förutom goda resultat är en av dom stora fördelarna med en penis extender att det är så säkert. Penisen utsätts för väldigt låga krafter under lång tid, vilket är mycket säkrare än stora krafter under kort tid.

När det gäller extenders brukar man främst prata om använd tid i timmar om 100. Är du nybörjare inom penisförstoring kommer du troligtvis se ökningar redan efter så lite som 100 timmar total tid i din extender. Men för personer som sysslat med penisförstoring i ca ett år eller längre är det mer rimligt att man ser märkbara ökningar efter minst 500 timmar. 1000 timmar kan ses som en magisk gräns och då bör man ha ökat ganska mycket, men som jag tidigare nämnt är penisförstoring något väldigt individuellt och alla svarar olika bra på olika övningar.

Extenders från olika tillverkare skiljer sig helt ärligt inte så mycket. Uppgiften för en extender är ju helt enkelt bara att greppa tag i din snopp och dra den utåt. Det som dock kan skilja olika extenders är nivån av komfort. Det finns två olika sorters lösningar varvid extenders fungerar. Det ena är en ”vanlig” fasthållning av ollonet genom en sorts rem som man spänner åt precis bakom ollonet.

SizeGenetics är en klassisk extender med en plastrem som griper tag i penisen.
SizeGenetics är en klassisk extender med en plastrem som griper tag i penisen.

Sedan finns det mer avancerade extenders som griper tag i ollonet med hjälp av vakuum. Dessa ger generellt mycket bättre komfort och jag själv har använt en vakuum extender de senaste två åren. Nackdelen med vakuum-extenders är att dom är dyrare.

Phallosan forte är en mer avancerad vakuumbaserad extender. Detta ger en mycket högre komfort.
Phallosan forte är en mer avancerad vakuumbaserad extender. Detta ger en mycket högre komfort.

De flesta vanliga extenders som griper tag i snoppen med någon sorts rem har dock blivit bättre med åren och man får alltid med olika sorters mjuka bandage och tillbehör som höjer komforten avsevärt. Men om pengar inte är något hinder rekommenderar jag STARKT att köpa en vakuumbaserad extender istället för en vanlig rem-baserad extender. Vanliga rem-baserade extenders kostar från ca 100-200 dollar och vakuumbaserade ca 300. På sidan Jämförelser av redskap har jag listat några av dom vanligaste extenderna på marknaden.

Min personliga favorit är Phallosan Forte som bygger på vakuum-tekniken.

Penispumpar

En penispump kanske är det mest kända redskapet för att förstora sin snopp. Penisförstoring generellt sett är ett ganska okänt ämne för allmänheten. Men många har nog hört talas om någon penispump i filmer/media, även om dom inte tror på det.

Användande av en penispump går ut på att utöva ett högt tryck på penisen. Detta gör att penisen och dess svällkroppar ökar i storlek. Det vanligaste för ett gäng år sedan var en vakuum luftpump. Men på dom senaste åren har vattenbaserade pumpar totalt tagit över marknaden. Största anledningen till detta är succén med den vattenbaserade produkten Bathmate. Den vattenbaserade penispumpen Bathmate kan nog vara ett av dom populäraste och mest sålda penisförstoringsredskap någonsin. Dom nyaste modellerna från tillverkaren heter numera Hydromax.

Eftersom Bathmate/Hydromax är så oerhört populära är det viktigt att beställa från en seriös sida, vill man vara helt säker är den officiella sidan att föredra. Jag själv blev lurad när jag först tänkte köpa en Bathmate för flera år sedan. Jag köpte inte från den officiella sidan och fick istället en annan pump ”Androbath” vilken jag var totalt missnöjd med. Jag fick inte alls bra expansion som jag får med min nuvarande Bathmate och packningen släppte redan efter någon månads lugnt användande.

Var noga med att beställa penisförstoringsredskap från seriösa sidor då risken är att du blir lurad annars.
Jag gjorde misstaget att beställa en Bathmate från en oseriös sida som skickade en annan pump. Denna pump var jag väldigt missnöjd med.

Dom största fördelarna med vattenpumpar istället för luftpumpar är att när du pumpar med varmt/ljummet vatten har du konstant värmande effekt på din penis. Detta gör din penis naturligt avslappnad och utvidgad och skapar större potentiella ökningar. Sedan är även vatten ett bättre medium att pumpa med då det är en inkompressibel vätska. Här är en bra förklaring om vattenpumpars fördelar från Thundersplace: The Physics of Water Pumping.

Penispumpar kan du läsa mer om här.

Penishängare

Penishängare, eller hängare, kallas oftast för det engelska ordet vilket helt enkelt är hanger. En hanger är något av de äldsta redskapen män har använt sig av inom penis enlargement. Det sägs att vissa uråldriga folkgrupper använt sig av olika sätt att hänga vikter från penisen i tusentals år.

En hanger fungerar helt enkelt genom att man fäster en anordning precis under ollonet och i denna anordning hänger man sedan vikter. På så sätt påminner det lite om extending men skillnaden är att med hanging så använder man mycket större kraft (vikter). Det normala inom hanging är att jobba sig upp mot 5-10 kg eller mer. Sessionerna hålls oftast till max 15-20 minuter då det annars kan finnas risk för allvarligare skador. Det finns personer som har hängt så mycket som 30-40 kg från sina snoppar. Bara tanken att utsätta sin kära penis för sådana extrema krafter känns motbjudande för min del.

Men jag har faktiskt testat hanging, i hopp om att det skulle ge mig en extra knuff för att ta mig ur en platå för några år sedan. Men jag tyckte inte om det alls. För det första var bara själva tyngden så kraftig (och jag kom endast upp till 1,5 kg efter 1,5 månad) att det gjorde ont efter 10-15 minuter. På grund av denna smärta kunde jag inte utnyttja tiden och göra annat medans jag hängde, jag hade inte på riktigt ”händerna fria”. Jag fick mer och mer ”skador” på ollonet i form av röda prickar och ”blåmärken”. Redan efter några veckor av hanging märkte jag av mer och mer hur mina erektioner blev svagare och mindre frekventa. Detta är ett klassiskt tecken inom penisförstoring på att du gör något fel, dina erektionsnivåer och deras frekvens bör GÅ UPP tack vare penisförstoring. Jag till och med minskade någon millimeter i längd. Så efter 1,5 månad tänkte jag ”alltså vad håller jag på med” och lade ner hanging för gott.

Min uppfattning är att hanging var stort för 10+ år sedan men att det minskar mer och mer tack vare nya, smartare, smidigare och säkrare hjälpmedel såsom till exempel extenders. Men med det sagt så finns det personer som gillar och har ökat mycket med hanging. En av dom kändaste är ”Bib” som även är skaparen av den populäraste hängaren ”Bibhanger”. Men jag personligen kan tyvärr inte rekommendera hanging.

Övriga hjälpmedel

Utöver dom tre hjälpmedel/redskap jag förklarat ovan finns det såklart några fler, mindre vanliga och med varierande funktionalitet. Piller, krämer och liknande tar jag inte ens med då det bara är totalt lurendrejeri, att folk går på och lägger pengar på sådant är bortom min förståelse. Det finns något som kallas ”clamping” som går ut på att samla massa blod i snoppen och utöva extremt inre tryck. Men det är något jag själv anser väldigt riskabelt och jag kommer inte gå in på det mer här. Något annat som jag finner lite intressant är ett jelq-redskap. Jag har inte använt det själv men funderar på att kanske testa det i framtiden då det verkar ganska vettigt.