Phallosan Forte runt midjan
Med det medföljande bältet kan man till exempel ha sin Phallosan under kläderna.

Phallosan Forte – Bästa Penissträckaren

Jag tänkte i denna artikel skriva om den bästa penissträckaren på marknaden just nu, nämligen Phallosan Forte. Penissträckare heter penis extender på engelska och det kan även refereras till som penisförlängare, kärt barn har många namn helt enkelt.

Vad är Phallosan Forte?

Det är som sagt den bästa penissträckaren på marknaden just nu. Produkten har funnits ute i hela 14 år och ökar i popularitet konstant. Penissträckare att köpa för den breda massan har funnits i minst 30 år. Men det som skiljer Phallosan mot dom flesta andra penissträckarna är att den använder sig av vakuum teknik.

En klassisk penissträckare som Jes Extender griper tag i din penis med ren mekanisk klämning. Men en vakuumbaserad penisförlängare gör det helt enkelt med vakuum istället. Detta är MYCKET mera skonsamt för penisen och det blir sällan obekvämt. Detta gör att du kan ha på dig den mycket längre. Blodflödet försämras inte heller vilket också gör att du kan ha på dig penissträckaren längre.

Phallosan vakuumkammare och pump
Bild på självaste vakuumkammaren och pumpen.

Jag har personligen använt en vakuumbaserad penissträckare snarlik men mindre avancerad än Phallosan Forte sedan 2012 och det är något jag starkt rekommenderar. Jag har även använt en penis extender utan vakuumteknik men det fungerar helt enkelt inte lika bra, det blir väldigt snabbt obekvämt och man måste ta många uppehåll.

Läs mer och köp på den officiella hemsidan!

Hur fungerar denna penissträckare?

Phallosan Forte använder sig som sagt av vakuumteknik. För att skydda ollonet extra så används först en kondomliknande skyddsplast. Sedan träs självaste kammaren över ollonet och en elastisk plast rullas ner på penisskaftet. Därefter pumpar man ut lite luft från kammaren, detta gör att ett vakuum skapas runt ollonet. Tack vare detta vakuum kan man dra ut penisen utan att kammaren släpper. Det är detta som är självaste finessen med Phallosan och liknande vakuumbaserade extenders.

Medföljer gör även ett praktiskt band som gör att du till och med kan ha på dig din Phallosan under kläderna bland folk, utan att det syns! På den officiella hemsidan finns det mera detaljerade videor på exakt hur den fungerar.

Phallosan Forte penissträckare runt midjan
Med det medföljande bältet kan man till exempel ha sin Phallosan under kläderna.

Syftet med en penissträckare är att ha på sig den så länge som möjligt. Det fungerar genom låg kraft under lång tid vilket är mycket mera skonsamt och riskfritt än metoder som handlar om hög kraft under kort tid. När penisen är konstant utsträckt skapas små små mikroskador som sedan läker i ett längre tillstånd.

Phallosan Forte används till och med inom sjukhusindustrin i flera länder.

Fördelar med Phallosan Forte

Dom största fördelarna med just Phallosan Forte gentemot andra penissträckare är:

  • Vakuum tekniken, detta är nyckeln till framgång
  • Hög komfort, du kan ha på dig den länge
  • Slimmad design, du kan ha den under kläderna bland folk, till exempel på jobbet

Nackdelar

Den enda nackdelen jag kan komma på är priset. Phallosan kostar runt 2500:- vilket är dyrare än många andra vanliga penis extenders, men det är helt enkelt för att den är så pass avancerad. Du kan definitivt hitta billigare och simplare penissträckare, men är du seriös med att försöka förstora din snopp så mycket det går tycker jag du bör överväga kvalité framför pris. För helt ärligt, kan en Phallosan penissträckare ge dig en mycket större snopp är den väl värd hur mycket som helst, eller? Det är min åsikt i alla fall.

Vad kan man få för resultat?

Som med alla penissträckare kan man få goda resultat. Det viktiga är att man kan ha på sig redskapet så mycket som möjligt, därför är Phallosan så bra då det är väldigt smidigt att ha den under långa perioder. När det kommer till penisförstoring är enkelhet och smidighet A och O enligt mig.

Jag har tidigare skrivit om dom vetenskapliga studier som faktiskt finns om penisförlängare. Där kom det fram att dom verkligen fungerar och kan ge upp till flera centimeters ökningar.

Det finns även en vetenskaplig studie på just en Phallosan Forte som utfördes vid ett tyskt urologiskt center 2005. Den finns att läsa på den officiella hemsidan, slutresultatet från studien visade på en genomsnittlig ökning på 3,6 centimeter efter 6 månader. Denna studie är inte lika vetenskapligt officiell som dom andra studier jag tittat på från PubMed, så om den är 100 % opartisk eller inte vågar jag inte svara på. Men att man kan få stora resultat av en Phallosan är garanterat.

Att köpa en Phallosan Forte

Något jag starkt rekommendera om du nu tänkt köpa en är att göra det från den officiella hemsidan vilken du hittar HÄR. (Jag har själv blivit blåst när jag köpte en Bathmate penispump på internet för flera år sedan).

Klicka här för att köpa Phallosan Forte från den officiella hemsidan nu!

Det cirkulerar billigare kopior på ebay och liknande, företaget har själva gått ut och varnat för dessa då de innehåller andra ämnen i till exempel plasterna som ligger mot huden. Att ha dåliga plaster mot sin penis många timmar varje dag under lång tid är knappast något bra. Materialen i en originalprodukt är godkända av medicinska instanser, detta står att läsa på den officiella hemsidan:

PHALLOSAN® forte carries the CE symbol and conforms to EC Council Directive 93/42/EEC. In addition it satisfies Standards EN 980, EN ISO 14971 and EN ISO 10993-1. It is manufactured according to the medical requirements of European health authorities. The materials required for manufacture are well tolerated and have been tested for biocompatibility. The textile stretch belt for penis enlargement specially developed for PHALLOSAN® forte is free of formaldehyde. The sleeves used are allergen- and latex-free. The counter support on the textile stretch belt is made of selected medical foam silicone.

Sammanfattning

Är du ute efter att maximera dina chanser till att förlänga din penis är en Phallosan Forte ditt allra bästa alternativ. Den är väldigt skonsam och när du väl tagit på dig den kan du ha på den i flera timmar utan problem. Med en sådan här penissträckare har du händerna fria och kan göra helt andra saker medan din penis minut för minut blir större och större.

Produkten är ganska dyr men det är ett pris man tyvärr måste betala om man verkligen vill få en större snopp. Beställa bör du göra från den officiella Phallosan Forte hemsidan.

2 kommentarer

  1. Hej!
    Jag har haft en Phallosan Forte i något år och kvaliten är utmärkt och jag tror på metoden men jag finner den oerhört besvärlig att sätta på. Även om min penis är erect när jag börjar så krymper den genast när jag börjar. Jag vidgar siliconstrumpan och kränger den över sugkoppen och stoppar in penishuvudet och drar tillbaka strumpan, som då ofta lossnar från sugkoppen eller följer med in i sugkoppen när jag pumpar. Några gånger har jag lyckats få dit den och använt den i några timmar men så måste jag kissa och då är det jättesvårt att få av strumpan och sen är det jättesvårt att få på de igen och så ger jag upp. Jag skulle verkligen vilja använda den här grejen. Kanske du kan ge mig ett råd. Med vänlig hälsning Hans

  2. hahahaa,,,om jag nu,,har en,, penis,, så stor,,vad vill jag då???,,,JAG VILL HA STÖRRE,,OCH STÖRRE!!!! DETTA ÄR SVARET PÅ ER EV, FRÅGA,,MEN,,,DESSA GREJER FUNKAR,, KÖR HÅRT,, SÅ HÅRT,, AKTA DEJ FÖR ATT SKADA DEJ BARA,,INGET ATT LEKA MED,, DESA PRODUKTER FUNKAR,,,STRECHERS,,MEN,,VILL SE HUR RESULTATEN BLIR OM JAG STACKAR DOM IHOPA,,,AAH,, JU STÖRRE,,,JU BÄTTRE,,,OCH,,JAG SKA NU SIKTA IN MEJ PÅ 20CM,,,DET KOMMER FUNKA,,MEN,,,INTE TESTAT DOM NYA GREJERNA,,KÖRT ENDAST JES,,FÖR ETT ANTAL ÅR SEDAN,,MEN,,NU,,,BLIR DET SÅ NICE,,,20CM,,NÄSTA,,,HAHAHAA,,,,
    (har inte köpt något av denna butiken,,men,,verkar ge ett mycket,, kunnigt, och profesionellt, intryck,,dom vill verkligen,,att visa,, dom ÄR NR1,,, jag känner goda vibbar för denna butik,,mvh)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.