Penispump guide

Penispump – den ultimata guiden

En penispump är ett klassiskt redskap för att förstora snoppen. Penispumpar har funnits i många årtionden, dock med varierande kvalité och säkerhet i början. Den totalt dominerande sorten idag är vattenbaserade pumpar. Penispumpen Bathmate (nuvarande modeller kallas Hydromax) är en sådan vattenbaserad penispump som även är det mest sålda redskapet inom penisförstoring.

Hur fungerar en penispump?

Principen med en penispump är att med hjälp av vakuum utöva ett högt tryck på penisen. Detta gör att svällkropparna i penisen ökar i storlek. För många år sedan fanns det endast väldigt simpla penispumpar som använde sig av vanligt luftvakuum. Tekniken för att reglera trycket var ofta bristfälligt, vilket kunde leda till att man utövade ett på tok för stort tryck på snoppen. Detta kan i bästa fall medföra att blodkärl spricker och penisen får stora ”blåmärken” som gör att den ser väldigt illa ut i många dagar. I värsta fall kan man få permanenta skador. Men med dagens pumpar är denna risk i stort sett minimal.

Bathmate vattenbaserad pump

hydromax x30 penispump
Penispumpen Hydromax 30 är den populäraste och bästa på marknaden just nu. Klicka här för lägsta pris på svenska Sinful.se!

På senare år har det dykt upp penispumpar som använder sig av vatten. Det fungerar på samma sätt att man skapar ett vakuum i pumpen men med skillnaden att den är fylld med vatten. Bathmate heter modellen som ritade om kartan över penispumpar när den lanserades 2005. Dom nya modellerna från tillverkaren går nu under namnet Hydromax.

Längst ner finns en tabell med alla modeller och var du köper dem billigast!

Fördelar med en vattenbaserad pump

En av fördelarna med en vattenbaserad penispump är att din penis hela tiden är i kontakt med ljummet vatten. Att använda sig av värme är a och o inom penisförstoring och kan vara den faktor som avgör om du lyckas öka mycket i storlek eller bara lite. Det är därför som det alltid är stort fokus på att värma upp/ner när man utför penisförstoringsövningar. Använder man en vanlig luftbaserad vakuumpump får man inte samma värmande effekt som gör penisen naturligt avslappnad och utvidgad. Det är ganska logiskt att en varm, mjuk och avslappnad penis svarar bättre på en formändring än en kall och stel penis.

En annan fördel med en vattenbaserad penispump är det faktum att vatten är ett bättre medium att pumpa med än luft. Detta för att vatten är en inkompressibel vätska. Nu kommer vi in på fysik, men enkelt sagt är en inkompressibel vätska en som inte ändrar volym när den utsätts för tryck. För mer läsning rekommenderar jag denna tråd.

Hur använder man en penispump?

Jag kommer nu prata utifrån vattenbaserade penispumpar såsom Bathmate och Hydromax. Det allra bästa om du ska använda en vattenbaserad penispump är om du har ett badkar. Har du det är det bara att tappa upp ett skönt varmt bad och hoppa i. Sedan trär du på pumpen över penisen och pumpar några gånger. Då trycks vatten ut från självaste kammaren och ett tryck skapas över penisen. I början rekommenderas det att man använder penispumpen på sin penis i slakt tillstånd. Varefter med får mer erfarenhet och penisen vänjer sig vid påfrestningarna ökar man dels trycket och tiden, men även graden av erektion. Till slut kan man använda pumpen i upp till 20 minuter åt gången på en helt erigerad penis. Självklart kan man experimentera med längre sessioner, men det är inget som jag rekommenderar till nybörjare.

Använda en Bathmate utan badkar

Har man inget badkar är det ingen fara. Jag har aldrig använt min Bathmate i ett badkar. Det går bra att fylla pumpen i handfatet och sedan sitta på toastolen och pumpa. Ofta är det svårt att få in penispumpen under handfatet men då är det bara att ta ett glas eller liknande och fylla upp pumpen med. Ett tips är även att ha en hink under, då det sprutar ut vatten när man pumpar.

Träningsprogram

Ett träningsprogram som jag använde mig av när jag började använda min Bathmate följer nedan. Det är alltså ett program för en total penispumpsnybörjare.

  • Vecka 1 – 8 minuter med slak penis
  • Vecka 2 – 12 minuter med slak penis
  • Vecka 3 – 8 minuter med 70 % erektion
  • Vecka 4 – 10 minuter med 70 % erektion
  • Vecka 5 till vecka 10 – 12 minuter med 100 % erektion

Gör detta med fullt tryck. Ta gärna 1-2 vilodagar i veckan. Det viktigaste är att lyssna på din snopp, gör något det minsta ont, sluta genast.

Efter vecka 10 bör du ha en bra känsla för vad som fungerar för just dig. Du kan använda pumpen upp till 20 minuter utan problem.

Självklart går det bra att kombinera användandet av en pump med andra manuella övningar. Många gillar att köra sessioner där dom varierar mellan att jelqa och använda en Bathmate till exempel. Är man lite lat (som jag) kan man med fördel kombinera en Bathmate penispump med en penis extender. Då slipper man göra tidskrävande och tråkiga manuella övningar. Men det bästa är såklart att testa sig fram till något som passar just en själv.

Vad kan man få för resultat av en penispump?

Det som penispumpar och i synnerhet Bathmate är kända för är en direkt effekt. Alltså att man direkt efter en session ser att storleken på penisen har ökat. Detta är väldigt motiverande och är en faktor till populariteten för Bathmate. Detta direkta resultat kan variera från några millimeter till upp till 2-3 centimeter i längd och/eller omkrets. Har du använt pumpen endast i 5-10 min och med slak penis får du knappast så stor direkt ökning. Men när du kommer upp i 20 minuters pumpande med full erektion kommer du att se stora resultat.

Dock så försvinner dessa ökningar efter kort tid, i början är dom kvar kanske någon timme. Men desto längre period du har använt din penispump desto längre stannar ökningarna kvar. Efter några månaders kontinuerligt användande kan effekten sitta kvar i upp till ett dygn. Efter långvarigt bruk sitter effekten kvar så länge att den till slut blir permanent. Man kan helt enkelt få bra permanenta resultat av penispump. Många använder med fördel en penispump istället för jelqing.

Generellt sett brukar man anse att en penispump främst ger ökningar på omkretsen. Men det varierar lite från person till person och väldigt många ökar även mycket i längd. Men som sagt, generellt sett så brukar man öka lite mer i omkrets än längd med en penispump.

Var noga med att beställa penispumpar från seriösa sidor.
Jag gjorde misstaget att beställa en Bathmate från en oseriös sida som skickade en annan pump, Androbath. Denna pump var jag väldigt missnöjd med.

Vilken är den bästa penispumpen?

Utbudet är inte så stort när det kommer till penispumpar. Som jag redan nämnt är den bästa och totalt dominerande modellen Bathmate.

Dom nya modellerna från tillverkaren, som alltså är en vidareutveckling av Bathmate, heter Hydromax. Jag har använt en annan pump som heter Androbath, men den kan jag inte rekommendera.

Har du tänkt att köpa en Bathmate eller Hydromax pump rekommenderar jag dig starkt till att göra det från en svensk webbshop.

Köpa Bathmate i Sverige

Det finns idag många seriösa och pålitliga sex-webbshoppar i Sverige som säljer penispumpar. Jag har gått igenom utbudet i de största och mest populära butikerna som: Joyland, Mshop, Lustjakt, Sinful med mera.

I tabellen nedanför listar jag var du hittar pumpen billigast från Svenska webbshoppar.
Tabell:

Bathmate HerculesBathmate HerculesHercules är den ursprungliga superpopulära vattenbaserade penispumpen som ibland förenklat kallas Bathmate. Jag äger själv denna ursprungliga modell och kan starkt rekommendera den. Bathmate Hercules är det mest sålda penisförstoringshjälpmedlet i världen och används i minst 70 länder.
Klicka här för lägsta pris på Joyland.se!
Hydromax X30
Hydromax X30
Hydromax är den nya uppgraderade versionen av Bathmate pumparna. Hydromax pumparna har 35% högre maxtryck.
Klicka här för lägsta pris på Sinful.se!
Hydromax X20
Hydromax X20
Hydromax X20 är en ny pump från företaget. Den har samma egenskaper som övriga pumpar i X-serien men är framtagen för män med en erigerad längd runt 10 cm.Klicka här för lägsta pris på Sexleksakeroutlet.se!
Hydromax X40
Hydromax X40
Hydromax X40 är helt enkelt en storlek större än X30. För att räkna ut vilken pump som passar allra bäst kan man gå till deras officiella hemsida och ange längd och omkrets.
Klicka här för lägsta pris på Sinful.se!
Bathmate Goliath
Bathmate Goliath
Bathmate Goliath är 30% större är Bathmate Hercules och är den största vattenpumpen på marknaden. Goliath framtogs för riktigt välutrustade män, porrstjärnor och män som vuxit ur sin Hercules.
Klicka här för lägsta pris på Sexleksakeroutlet.se!
Hydromax Xtreme X20

Xtreme x20, ny pump för 2016
Sedan 2016 finns även den mindre Hydromax x20 som en "Xtreme" variant.Klicka här för lägsta pris på Joyland.se!
Hydromax Xtreme X30

Hydromax xtreme x30
Hydromax Xtreme är den nyaste och mest avancerade pump från företaget. Dom är avsedda för män med höga krav och tidigare erfarenheter från penispumpar.
Klicka här för lägsta pris på Joyland.se!
Hydromax Xtreme X40

Hydromax näst största pump i Xtreme serien.
En större version av Hydromax Xtreme X30.
Klicka här för lägsta pris på Joyland.se!
Hydromax Xtreme X50

En ny pump för 2016
En ny pump för 2016 är X50 Xtreme som är snarlik X40 modellen med skillnaden att den är större.Klicka här för lägsta pris på Joyland.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.