Penisförstoring som en del av vardagen

Väldigt få män idag använder sig av penisförstoring. Och av dom som börjar är det väldigt många som slutar efter bara några veckor eller månader. En av dom största anledningarna till detta tror jag är brist på motivation och tid. För alla som har sysslat med penisförstoring har nog insett hur mycket tid som krävs. Väldigt många människor har problem att ta sig till gymmet och träna eller ge sig ut och jogga. Det är samma psykiska mönster som gör att man ofta drar ner på eller helt slutar med penisförstoring efter ett tag.

För att komma till bukt med detta problem måste man implementera sina övningar för snoppen till en del av vardagen. Det handlar oftast om en inställning, att man helt enkelt bestämmer för sig själv att man varje eller vissa dagar i veckan ska utföra sina övningar. På samma sätt som man bestämmer sig för att nu ska jag börja gymma och fortsätta med det, punkt slut. Helt enkelt ett mentalt skifte med nytt fokus.

När man väl har upprätthållit denna disciplin av att man gjort penisförstoring ett visst antal dagar i veckan som man i förväg bestämt kommer man att känna sig stolt och nöjd och det kommer att ge en ytterligare motivation att fortsätta. Efter en viss tid, säg minst en månad, kommer vanan att göra penisförstoring sitta såpass djupt att det inte är några som helst problem att göra det. Så det viktiga är att bestämma för sig själv att nu kommer jag att gå in fullt ut för detta och inte sluta även om det känns tråkigt vissa dagar.

Något som kan hjälpa den som tycker det är riktigt tråkigt och tar alldeles för mycket tid är att ta en titt på dom olika hjälpmedel som finns inom penisförstoring. Jag personligen brukar alltid prata varmt om penissträckare, penis extender på engelska. Detta helt enkelt för att det är det bästa hjälpmedel jag använt. Det är bara att sätta på sig extendern och sedan har du händerna fria och kan göra vadsomhelst annat så länge du sitter ner. Det har varit perfekt under min studietid till exempel.

Det viktigaste för att få in penisförstoring som en del av vardagen är helt enkelt:

  1. Bestäm dig för att göra penisförstoring ett visst antal dagar per vecka
  2. Följ punkt 1 slaviskt under MINST en månad

Svårare än så behöver det faktiskt inte vara och tillvägagångssättet är detsamma som för vilka saker som helst egentligen, det handlar om att skapa en vana.

Penisförstoring handlar om målmedvetenhet
Skapa en vana och ge inte upp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.