SizeGenetics penis extender
SizeGenetics är en klassisk extender med en plastrem som griper tag i penisen.

Penisförlängare, fakta och myter

Vad är en penisförlängare? På engelska kallas det för penis extender och det är ett redskap som är till för att förlänga penisen i både slakt och erigerat tillstånd. Inte sällan uppnår män även en ökning i omkrets.

En klassisk penisförlängare består av en bas som man trär penisen genom, från basen går det ut två ställbara stavar med fjädring. Längst ut på stavarna finns en fästningsanordning som har i uppgift att greppa tag i ollonet. För att fästa ollonet i fästningsanordningen trycker man ner stavarna och fäster ollonet. När man sedan släpper taget så trycker fjädrarna ut med en viss kraft och penisen utsätts då för en jämn kontrollerad kraft.

Bilden nedan föreställer en Jes Extender i kartong.

Jes-Extender Silver standard

Det som skiljer olika penis extender från varandra är hur hög komfort dom har. Graden av komfort är helt enkelt det allra viktigaste när det kommer till en extender. Desto högre komfort desto längre kan man ha på sig den och desto smidigare och snabbare får man resultat.

Det klassiska sättet att greppa ollonet på är genom en sorts ”plastrem” som i bilden ovan och nedanför. Bilden nedanför är en penisförlängare från SizeGenetics som är en av dom allra största och mest hyllade aktörerna på området.

SizeGenetics penis extender
SizeGenetics är en klassisk extender med en plastrem som griper tag i penisen.

För att få ännu högre komfort har det under det senaste decenniet utvecklats mera avancerade penisförlängare som använder sig av vakuum-teknik. Dessa brukar kosta lite mer men är väl värda dom extra pengarna då komforten blir högre. Det underlättar hela processen och resultaten kan komma snabbare. Phallosan Forte heter den absolut största och dominerande penis extendern med vakuum-teknik.

Vad säger vetenskapen om penisförlängare?

Det görs väldigt lite seriös forskning inom penisförstoring, men det finns några studier som behandlar penisförlängare (penis extenders). Alla studier jag  har läst uppvisar att dessa redskap fungerar och ger resultat på upp till flera centimeter.

Källor:

Effect of penile-extender device in increasing penile size in men with shortened penis: preliminary results

Penile Extender Increased Flaccid Length By Almost A Third, Clinical Study Reports

Myter om penisförlängare

Precis som med penisförstoring i allmänhet finns det väldigt många myter om dessa redskap. Dom flesta är helt tagna ur luften men lever kvar ändå.

  • Myt: Dom är väldigt farliga och sliter sönder din penis.
  • Sanning: Dom är något av den mest skonsamma och säkra metod då det används en låg kraft under lång tid. Till skillnad från en penis hanger eller andra extrema metoder som använder väldigt hög kraft under kort tid.
  • Myt: Blodcirkulationen stryps och snoppen riskerar att ta skada och missfärgas.
  • Sanning: Med riktigt dålig utrustning och noll uppmärksamhet kan det nog gå lite illa. Men håller man koll på penisen är det inga problem. Någon missfärgning har jag aldrig upplevt själv eller hört att någon annan råkat utför.
  • Myt: Du måste ha på den 10h per dag i flera år för att se ökningar.
  • Sanning: Märkbara ökningar kommer ofta efter någon månad endast. Det finns det till och med studier på (tex en jag länkade ovan). Jag själv märkte ökningar redan efter 1-2 månader med ca 2-3h användning per dag.

På min sida Jämförelser av redskap kan du läsa mer om dom vanligaste och populäraste penisförlängarna på marknaden och även med en prisjämförelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.