En penisförlängare kan ge dig större snopp
En penisförlängare "in action"

Penis extender – Det bästa hjälpmedlet

Mitt mål med denna sidan Penisförstoring Sverige är att lära killar få en så stor snopp som möjligt, så fort som möjligt och med så lite ansträngning som möjligt. Det kanske låter lite konstigt, men jag har själv på olika forum fått mycket hjälp och svar på mina frågor när jag var nybörjare. Jag vill nu ge tillbaka lite av allt värde jag själv har fått.

Jag har samlat på mig mycket information och erfarenheter genom åren och jag har själv frågat mig ibland vad jag skulle välja som den enskild viktigaste detaljen i en framgångsrik penisförstoringskarriär. Det finns såklart mycket viktiga saker som alla måste vara med i helheten, men jag tror ändå det jag tycker har gjort störst skillnad på många sätt är en penis extender. På svenska ibland kallat penissträckare.

Fördelar med en penis extender

Dom största fördelarna jag ser med en penis extender är:

  • Du får händerna fria och kan göra andra saker medans din snopp växer. Detta är en otrolig fördel. (Tänk om det hade funnits ett liknande träningsredskap som hade gett större muskler eller bränt fett medans man kollade på TV. Uppfinnaren av det hade blivit miljardär).
  • Du får en perfekt avvägd sträckning av din penis. Du kan även justera denna sträckning så att kraften ökar varefter din snopp blir längre.
  • Nästintill garanterade resultat. Eller för en person som redan utövar penisförstoring kommer troligtvis resultaten att öka i takt med användandet av en penis extender.

Nackdelar med en penis extender

Ok det var fördelarna, men finns det några nackdelar, eller är det bara guld och gröna skogar?

Nackdelarna med en penis extender är i min mening förhållandevis få och små! Det första är såklart att dom kostar pengar, men är man inte beredd att investera något som helst i en större snopp vill man nog inte ha det tillräckligt gärna. En annan nackdel är att det finns mycket lurendrejeri i branschen. Men det är endast att se till att man köper från den officiella tillverkarens sida för att undvika detta. På min sida jämförelser av redskap finns det officiella länkar till alla seriösa och populära tillverkare. En annan nackdel kan vara att dom är obekväma att ha på sig en längre tid, men det har blivit bättre med åren. Hursomhelst måste man ändå ta en paus då och då för att få upp blodflödet i penisen.

Vilken penis extender rekommenderar jag?

Phallosan penis extender.
Phallosan forte är den extender som jag rekommenderar i nuläget.

Jag personligen använder nu en vakuum baserad penis extender. Det är det absolut bästa i min mening då det ger en väldigt bra komfort. Jag kan sitta i en hel timme med väldigt stor kraft. Just min extender köpte jag från en liten specialtillverkare för över 3 år sedan och han säljer inte några längre. Men jag kan däremot rekommendera:

Phallosan forte är även det en vakuum baserad extender. Det är faktiskt den enda stora och seriösa vakuum produkten ute på marknaden just nu vad jag vet. Jag är själv väldigt sugen på att köpa den och kommer troligtvis att göra det om/när min nuvarande blir utsliten.

Vill man inte ha en vakuum baserad extender är det inte jättenoga vilken man väljer, men mitt val skulle bli Sizegenetics större modelpaket som heter Advanced Comfort – For Faster Gains. Den har fått mycket bra kritik på olika forum och bloggar som till exempel Goodlookingloser.com. Ett annat alternativ är Jes Extender och även den är mycket populär.

Så sammanfattningsvis kan jag säga att en penis extender är inget du behöver men det kommer dels att underlätta enormt för dig och troligtvis även snabba upp dina ökningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.