Övningar

För att öka storleken på din penis måste du utsätta den för påfrestningar. Precis som man går på gymmet för att träna och få större muskler måste man träna sin penis. Det går inte att jämföra gymträning med penisförstoring rakt av då snoppen inte består av muskler, men vissa likheter finns. När du utsätter din penis för yttre påfrestningar kommer det att uppstå ”mikro-skador”. Kroppen kommer då att reparera dessa skador och extra material tillförs vilket skapar en möjlighet att snoppen repareras i ett aningen större tillstånd.

Penisförstoring är i stort sett riskfritt, hundratusentals män använder sig av olika sorters övningar utan några som helst skador (den enda komplikationen är en större snopp). Man kan själv hitta bevis för detta på forum som Thundersplace. Men med detta sagt så tar jag inget ansvar för vad du gör med din snopp, det är på din egen risk. Självklart kan man skada sin snopp om man gör dumma saker, men följer du mina råd och övningsprogram kan du vara lugn. Nedanför har jag beskrivit dom vanligaste övningarna vilka är det enda du behöver till att börja med. På sidan Övningsprogram finns det övningsscheman för nybörjare och även mer avancerade.

Dom två vanligaste manuella övningarna är jelqing och stretching.

Snabba på resultaten med hjälpmedel

Nedan kommer jag beskriva ett antal övningar du kan göra för att förstora din penis och de fungerar utan tvekan. Det enda tråkiga är att det tar minst några månader innan du får se synliga resultat. Vill du avsevärt korta ner tiden det tar innan resultaten kommer är det externa hjälpmedel som gäller.

Phallosan Forte – Få Resultat På Nolltid

Det här hjälpmedlet är min personliga favorit. Enligt en Tysk urologisk klinik som utförde en studie är de genomsnittliga resultaten ca 3.6 cm längre penis efter 6 månader. Det låter som lång tid, men du kommer efter ett tag knappt märka att du har på dig din Phallosan, du kan ha den under kläderna utan att det syns samt sova med den. Det är även en av Phallosans största styrka, i och med att man använder den under lång tid är belastningen inte stor och det är knappt något obehag.

Jag har skrivit en hel sida om Phallosan Forte, den hittar du här.

Manuell stretching

Manuella stretches innebär helt enkelt att du tar tag i din penis med din hand och drar den i en viss riktning och håller där i en viss tid.

Gör så här:

 1. Dra tillbaka förhuden och greppa med din hand precis bakom ollonet. Att greppa med en bit toalettpapper kan underlätta.
 2. Dra penisen i en viss riktning tills du känner en bra stretch. Det ska absolut inte göra ont, men du ska dra tillräckligt hårt så du skulle bli trött efter några minuter. Att dra cirka 30 sekunder per gång är lagom och man kan variera det när man har mer erfarenhet.
 3. Upprepa detta flera gånger.

Jelqing

Jelqing sägs vara en uråldrig övning som har förts vidare från generation till generation av diverse urbefolkningar. På svenska kallas det ibland att ”mjölka”.

Gör så här:

 1. Förse din penis med någon form av glidmedel. Vaselin går bra men är svårt att tvätta bort. Barnolja är väldigt lätt att få bort men ger inte något jättebra glid. Min rekommendation är kallpressad rapsolja.
 2. Uppnå en erektion. Man brukar prata om olika erektionsnivåer där 0% är helt slak och 100% är stenhård. I början när du jelqar bör du ligga på runt 50-70%. När din penis är mer van vid jelqing kan du öka till 60-80%
 3. Omslut din penis vid roten med hjälp av tummen och långfingret eller tummen och pekfingret. Syftet är att kraftigt reducera blodflödet i snoppen. Det finns två sätt att hålla handen, antingen med handflatan pekandes uppåt eller nedåt. Jag rekommenderar att du har handflatan pekandes uppåt, men båda sätt går bra. (se bilder nedan).
 4. Håll kvar greppet och dra sakta handen upp längs penisskaftet mot ollonet.
 5. Stanna strax innan ollonet börjar.
 6. Med din andra hand inta ett likadant grepp vid penisroten. Släpp första handen.
 7. Dra nu på samma sätt andra handen upp mot ollonet och stanna precis innan ollonet.
 8. Återigen greppar du med första handen som i steg 3 och precis därefter släpper du andra handen.
 9. Upprepa denna procedur om och om igen, varje drag med en hand från penisroten till strax under ollonet bör ta minst 3 sekunder.
Bilden illustrerar steg 3-5 i jelqing instruktionen ovan. Här kallar jag greppet för "handflatan uppåt".
Bilden illustrerar steg 3-5 i jelqing instruktionen ovan. Här kallar jag greppet för ”handflatan uppåt”.
Detta grepp kallar jag för "handflatan nedåt".
Detta grepp kallar jag för ”handflatan nedåt”.

Syftet med jelqing är att med tryck pressa blod utåt mot ollonet. Detta gör att ett stort tryck utövas inuti penisens svällkroppar som blir lite lite skadade. Detta vill sedan kroppen vid vila reparera och när svällkropparna repareras blir dom lite lite större.

Kegels

Kegels är till för att stärka din PC-muskel. En starkare PC-muskel ger dig hårdare erektioner, starkare orgasmer och bättre uthållighet i sängen. Det är något som alla män borde göra, det finns bara fördelar med det. Speciellt när man utövar penisförstoring är det viktigt med kegels. För om din penis börjar växa mycket kommer din PC-muskel ha svårare att upprätthålla starka erektioner, detta för att din PC-muskel är dimensionerad till din tidigare mindre snopp.

Gör så här:

När du kissar och kniper åt för att stoppa strålen, då använder du PC-muskeln. Så för att utöva en kegel ska du spänna PC-muskeln så hårt du kan i en viss tid. Jag brukar göra det i 5 sekunder. Om du är osäker på hur du ska göra bara tänk att du kissar och plötsligt kniper av strålen.

För att komma till mina övningsprogram klicka här.

För att snabba på och få mer resultat kan du fördel använda dig av hjälpmedel, t.ex en penissträckare eller/och en penispump.