Male Edge Extra ger valuta för pengarna.
Mellanmodellen Male Edge Extra är en mycket prisvärd penissträckare.

Male Edge – Billig penisförlängare

Male Edge är en penis extender från det danska företaget DanaLife/DanaMedic. Det är samma företag som lanserade den banbrytande penisförlängaren Jes-Extender för 20 år sedan.

Male Edge historia

1994 uppfanns Jes-Extender av DanaMedic. Det blev en oerhörd succé för företaget. Deras vision var sedan att skapa en ännu bättre produkt. Den nya penisförlängaren skulle vara enkel att använda, komfortabel och billig. Detta resulterade i dotterbolaget DanaLife och introduktionen av Male Edge penissträckare 2008.

Bakgrundshistorian till Male Edge penissträckare.
DanaMedics historia.

Skillnad mot Jes Extender

Dessa båda penis extenders är i grunden ganska lika. Dom använder sig av en sorts plastrem som mekaniskt håller tag i ollonet. Jämfört med lite dyrare produkter som använder sig av vakuum.

Men den största skillnaden mellan dom två produkterna är helt klart priset. Den dyraste versionen av Male Edge är billigare än den billigast Jes-extender modellen.

Fungerar Male Edge?

Dessa frågor ställer sig alltid nybörjare, vilket är helt förståeligt. Är man lite insatt i denna sida eller penisförstoring i allmänhet inser man att det självklart fungerar. Här kan du läsa om några vetenskapliga studier på penisförlängare. I övrigt är det bara att läsa på mer på denna och liknande sidor för att bli övertygad. Köper du en penisförlängare kan jag garantera att du blir övertygad, för plötsligt har du en länge penis.

Hur bra är den jämfört med andra penissträckare?

Jag brukar alltid rekommendera en vakuumbaserad penissträckare såsom modellen Phallosan Forte, dock är dessa produkter lite dyrare. Är man ute efter en billig produkt finns det några bra alternativ bland dom vanliga plastrem-förlängarna (som jag kallar dom).

Male Edge tillsammans med X4 Labs är helt klart dom två billigaste märkena på marknaden. Man kan säkert hitta billigare varianter på ebay eller från mindre och okända tillverkare, men den risken tycker jag inte är värd det. Male Edge och X4 Labs är två seriösa och väletablerade aktörer i området.

På min sida jämförelser av redskap kan du läsa mer om olika penisförlängare och se vad dom kostar.

Vad finns det för olika modeller?

Male Edge finns i tre olika modeller. Den billigaste heter Basic, nästa heter Extra och den dyraste heter Pro. Jag personligen rekommenderar minst mellanmodellen Extra då det där ingår en protection pad. Denna förhöjer komforten och finns ej med i Basic-paketet.

Male Edge Extra kostar 149€, lite knappt 1400 kronor. Lägger man till 2 hundralappar kan man istället köpa ”lyxmodellen” Pro där det ingår ännu mer komforttillbehör.

Male Edge Extra ger valuta för pengarna.
Mellanmodellen Extra är en mycket prisvärd penissträckare.

När det gäller Male Edge anser jag helt enkelt att den allra billigaste modellen inte är värd pengarna, lika bra att lägga till lite extra och få ett bättre paket.

Var kan man köpa Male Edge?

Det allra bästa är att köpa från företagets officiella hemsida, vilken du hittar här. Jag har sett vissa hemsidor som säljer Male Edge i Sverige. Dock finns det risk att man blir lurad, speciellt om det är en mindre känd webbshop. Jag har personligen råkat ut för problem när jag försökte köpa en Bathmate från en mindre webbshop och fick en annan och sämre penispump. Det är inte heller säkert att det skulle bli billigare att köpa en Male Edge från en sida i just Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.