liten penis

Liten Penis Behöver Inte Stoppa Dig

50 % av den manliga befolkningen har en penis som är under medel. På grund av samhället, media och porrindustrin känner dessa män allra oftast att dom har en för liten penis. Självklart är detta inte fallet. Det är helt normalt med vissa variationer i snoppars storlek.

Medellängden (ej penisar) i Sverige är 177,9 cm för män mellan åldrarna 20-74, källa wikipedia. Men bara för det säger man ju inte att en man som är 176 är kort eller att en som är 180 är lång. Men tyvärr när det kommer till penisar kan domen vara ganska hård, speciellt från den berörda mannen. Är man under medel har men en för liten snopp helt enkelt.

Vad kan man göra åt en för liten penis?

Det första man måste inse är att det mesta sitter i huvudet. Man kan inte basera sin uppfattning på snoppens storlek på vad man ser i duschrummet. Dels ser ens egna penis mindre ut ovanifrån och män med större penis har en tendens att visa den mer.

Sök upp fakta

Vill du verkligen veta om du har en liten penis eller inte bör du först mäta din penis korrekt. Sedan kollar du upp den verkliga medellängden på en penis enligt seriösa vetenskapliga studier. Kanske inser du då att du faktiskt har en perfekt normalstor penis.

Ditt värde kommer inifrån

Om du nu har en penis som är under medel och mår dåligt över det, då kan du fortsätta läsa. Inse att en liten penis inte minskar ditt värde som människa på något sätt.

Om du oroar dig för vad tjejer kommer tycka ska du veta att det som attraherar tjejer allra mest är din utstrålning, karisma och självförtroende. Så länge du inte har en abnormt liten penis behöver du inte oroa dig. (Om du har det finns det professionell hjälp att få från sjukvården).

Så det är bara att fokusera på att jobba på ditt inre. Så länge som du inte bryr dig om storleken på din penis kommer inte en tjej att göra det.

Penisförstoring kan transformera en liten penis till en stor

Självklart kommer jag ta upp möjligheten till penisförstoring då det är just vad denna sida handlar om. Tack vare 100000-tals andra män har det under många år utvecklats avancerade övningar, tekniker och redskap som kan hjälpa killar med en för liten snopp.

Det behövs inte någon hormonbehandling eller ett kirurgiskt ingrepp. Med helt gratis övningar kan din lilla penis växa helt naturligt till en normalstor penis. Sedan kanske du även fortsätter och till slut har en snopp långt över medel. Det är helt upp till dig.

Förutom manuella övningar finns det även flera avancerade och effektiva redskap såsom penisförlängare och penispumpar. Detta kan snabba på din utveckling och ta dig till nya nivåer.

Självklart är penisförstoring inget man måste göra om man nu råkar ha en liten penis. Men det är bra att veta om att valmöjligheten finns.

Sex med liten penis

Om du nu har en mindre penis och inte vill förstora den eller precis har börjat så finns det lite knep du kan använda dig av i sängen. Att ha sex med en liten penis kan faktiskt vara fördelaktigt i vissa positioner. Detta för att man kommer åt kvinnans G-punkt på ett bra sätt. Videon nedan ger många och utförliga förklaringar på bra sexställningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.