Jes Extender original standard comfort
Såhär fint

Jes Extender – en klassisk penisförlängare

Penisförlängare har troligtvis funnits i mer eller mindre avancerade versioner under många decennier. Men en av dom allra första serietillverkade produkterna som verkligen nått ut till den breda massan är Jes Extender.

Vad är Jes Extender?

Jes-Extender är en penis extender (penissträckare/penisförlängare) från Danmark. Det är som sagt en av dom äldsta penisförlängarna på marknaden och den har funnits sedan 1994, alltså över 20 år! Jes extender har köpts av över en halv miljon män världen över enligt den officiella hemsidan.

Jes Extender original standard comfort
Så här fint är en Jes Extender penissträckare paketerat.

Klicka här för att läsa mer och köpa på Sinful!

Hur fungerar den?

Jes extender fungerar precis som alla andra sorters penissträckare. Grundprincipen är väldigt enkel, nämligen att på något sätt greppa tag i penisen (oftast nedanför ollonet) och sedan med en viss kraft dra penisen utåt. Så med avseende på denna princip är det ingen skillnad på olika modeller av penissträckare.

Skillnad mellan olika penissträckare

Skillnaden mellan olika sträckare är allra främst hur självaste greppanordningen fungerar. Detta avgör hur bekvämt det är att sitta lång tid med redskapet. Desto längre tid man kan sitta desto smidigare och ”bättre” är det. En Jes Extender är en klassisk penissträckare som greppar tag i ollonet med hjälp av vanlig fastklämning med en plastremsa eller dylikt. Detta kan kallas för en mekanisk greppanordning. Detta är den vanligaste varianten på penis extenders.

Den andra varianten är att greppa fast med vakuum. Det är inte lika vanligt då det är mer avancerat och dyrare. Dock ger det högre komfort, Phallosan Forte är ett exempel på detta. Jag personligen brukar rekommendera Phallosan Forte eller andra vakuumbaserade penisförlängare.

Jes Extender resultat

Vilka resultat kan man få av en Jes-Extender undrar många. Svaret är att du kan få i stort sett lika bra resultat som med vilken annan penissträckare som helst, FÖRUTSATT att du använder den under lika lång tid. En penisförlängare kan ge resultat på upp till flera centimeter om man använder den under lång tid. Detta finns det vetenskapliga studier om.

På Jes Extenders officiella hemsida citeras The British Journal of Urology som hänvisar till en studie om penissträckare:

In 2002, a study by Colpi et al. [15] began to unveil the efficacy of penisstretching physiotherapy in the ‘small penis’ treatment, showing a stretched penis augmentation of +1.8 cm (range +0.5 to +3.1 cm) after 4 months of use of a penisstretcher for at least 6 h/day.

Resultatet av den studien var alltså 1,8 cm längre penis efter 6h/dag under 4 månader. Är man ny till detta kan man tycka att det låter fruktansvärt mycket, men det är helt enkelt så det är. Dock behöver man inte sitta 6 timmar per dag utan man kan sitta 2-3 timmar per dag. Men då kommer man inte få samma resultat efter bara 4 månader utan kanske efter 12 månader.

Men jag personligen tycker att det låter helt fantastiskt, du lägger ner din själ i detta och efter bara 4 månader har du en 2 cm större penis! När man som jag har hållit på under flera år får man inte dessa ökningar längre utan det handlar om mer slit för mindre utdelning. Men är du nybörjare, GRATTIS. Sedan varierar resultaten från person till person också. En person kanske ”bara” ökar 1,5 cm och en annan 3 cm.

Jag har skrivit mer om vetenskapligt underbyggda resultat av penisförlängare här.

Olika produkter från Jes Extender

Jes extender har i dagsläget 6 olika produkter i sitt sortiment. Grundprincipen är densamma för alla. Men skillnaden är att det tillkommer extra bekvämlighets tillbehör till dom dyrare modellerna. Sedan har just jes extender också en del i min menig totalt onödigt dyra produkter såsom en modell belagd med platina för över 9000:-…

En annan sak värd att notera är att den billigast versionen i sortimentet Jes-Extender Light Standard har en maxlängd på endast 17 cm. Då är det värt att välja den ett snäpp dyrare modellen Jes-Extender Original Standard Comfort som har en maxlängd på 24 cm. Det är också denna jag personligen anser bäst och mest prisvärd. (Alla modeller förutom den billigaste har en maxlängd på minst 24 cm). Du kan läsa mer om dom olika versionerna på min jämförelse sida av redskap.

Var köper man Jes Extender?

Dom flesta föredrar nog att köpa en penisförlängare från internet då det kan vara en aning genant att köpa i en butik. Då Jes Extender är ett så pass känt varumärke finns det ett par webbshoppar som säljer produkten.

Köpa Jes Extender i Sverige

Numera finns Jes Extender på Svenska Sinful, vilket gör det mycket smidigt att köpa.

Klicka här för att läsa mer och köpa på Sinful!

3 kommentarer

  1. Hej!
    Har ni någon erfarenhet av att använda jes-extender före och/eller efter vacuumpumping a penis?

    1. Hej!
      Inte just Jes Extender men en annan modell. Min rekommendation är att använda extendern först och pumpa efter. T.ex. använda extendern så länge man kan/har lust under dagen och sen avsluta med att pumpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.