Hur får man större penis?

Du kanske har ställt dig själv frågan: Hur får man större penis? Jag tänkte i detta inlägg försöka sammanfatta olika tillvägagångssätt. Egentligen är det ganska enkla principer, men för en nybörjare kan det vara mycket att ta in i början.

Hur du får en större penis

Jag brukar dela upp penisförstoring i två delar, manuella övningar som du gör med endast dina händer och övningar där du använder ett hjälpmedel.

Penispiller fungerar inte

För det första, penispiller fungerar INTE. Tyvärr blir många män fortfarande lurade och köper dessa verkningslösa piller. Vanligtvis brukar det följa med ett träningsprogram i en förpackning med penispiller. Där beskrivs vanliga manuella övningar som ska göras medan man tar pillren. Det är liknande övningar som jag har beskrivit på denna sida. Skillnaden är att du kan få dom gratis här istället för att betala hundratals kronor. Självaste pillren brukar vara en sorts vitamin och mineral tablett. Alltså kan du få samma effekt mycket billigare med bra kost och ett och annat väl utvalt kosttillskott.

Penisförstoringshjälpmedel

Varefter konsten att göra sin penis större har ökat i popularitet har det uppfunnits flera olika produkter. Syftet med dessa hjälpmedel är att förenkla och förbättra penisförstoringen. Väldigt ofta är det mycket tråkigt att utföra olika övningar för hand. Dessa hjälpmedel ger också möjligheten att förstora snoppen på ett bättre och snabbare sätt.

Penisförlängare

En penisförlängare är främst till för att öka längden på penisen. Det är en vidareutveckling av manuella stretches. Med skillnaden att penisen nu sträcks med hjälp av ett mekaniskt verktyg. På detta sätt kan man hålla sin penis sträckt i flera timmar utan att bli trött, samtidigt som man har händerna fria till att göra andra saker. Den mest skonsamma och populära penisförlängaren idag är Phallosan Forte. Detta är det bästa sättet att få en större snopp enligt mig.

Penispump

En penispump kan lite löst sägas vara ett substitut till jelqing. Med hjälp av vakuum så utövas ett högt tryck på penisen. Detta får svällkropparna att bli större direkt. Det positiva med en penispump är att du får en större penis DIREKT. Ibland blir den flera centimeter större. Denna effekt avtar ganska snabbt i början. Med tiden håller effekten i sig längre och till slut blir ökningarna permanenta.

Manuella övningar

Manuella övningar är det som dom flesta börjar sin penisförstoringskarriär med. Det är gratis, enkelt och fungerar bra, speciellt i början när man har lätt för att öka. Jag har skrivit om detta mer ingående under övningar.

Stretches

Manuella stretches är en övning som främst är avsedd att få din penis att öka i längd. Det går ut på att greppa din penis och sedan med handens kraft dra den ut i en viss riktning. Oftast brukar man variera riktningen mellan: ner, vänster, höger, ut från kroppen och uppåt. En vanlig tid att hålla sträckningen brukar vara 30 sekunder. Men man kan även göra det mycket längre. Nackdelen är att man blir trött i armen ganska snabbt.

Jelqing

Jelqing är ett klassiskt sätt att förstora snoppen på. Det går ut på att pressa blod utåt i penisen. Jelqing anses främst ge dig en tjockare penis.

Sammanfattning

Detta var enligt mig grunderna i hur man får en större penis. Man kan variera dessa tekniker i all oändlighet och även lägga till sina egna modifikationer. Det finns en del andra övningar och redskap men dom är oftast bara vidareutvecklingar på ovanstående koncept.

Det viktigaste att veta är att detta tar tid och ofta är väldigt tråkigt. Det enda som kan underlätta är en penisförlängare eller penispump. Men även då är det inte det roligaste som finns. Så man MÅSTE vara motiverad till att få en större snopp, annars är risken stor att man tröttnar.

17 kommentarer

 1. Jag har använt penispump nästan dagligen i åtta månader nu. När jag började var jag 16 i längd och 15 i omkrets. Resultat efter åtta månader en centimeter i ökning på både längd och omkrets. Kommer fortsätta för det funkar om man ger det tid.

 2. Jag har gjort de här i nästan 5 månader had 13 cm kuk till 17cm, jag vet inte hur de gick till, min fru blev glad när jag hade större men dels för att jag var med uthålig på blodomloppet, Grymt tack till detta metoderna !

 3. Hej
  Jag undrar hur gammal man behöver vara för att kunna förstora sin penis? Jag är 13 år och vill gärna ha större penis redan. Är det möjligt att börja med programmet redan?

  1. Nej vänta några år tills du vuxit färdigt. Din penis kommer antagligen växa mer av sig själv eftersom du är så ung.

 4. Hej är en kille på 17 år fyller 18 de här året fast i december har väldigt liten kuk haft de ända sen jag va 12 o har skämts som fan över den, har 10 cm med stånd o de är jätte litet för genomsnittet är typ 9.5 cm slak för alla typ o är inte asiat eller nått utan är svensk, så jag undrar troru man kan operera penisen nu innan man fyller 18? Och hur många centimer kan man operera från 10 cm stånd till? Tacksam för svar MVH/ Kalle

  1. Hej,
   Tråkigt att höra att du skäms över din penis.
   Jag vet tyvärr inte mycket om operationer, så det är nog bäst att du frågar en doktor.

   Lycka till!

 5. Tjeena, är relativt nöjd med min penis längd och bredd. Men att öka med 2-3 cm hade inte varit helt fel. Vilken av metoderna rekommenderas för att få ett så bra resultat som möjligt?

 6. Ikväll har jag använt Bathmate Hydromax X30 för första gången. Längd gick från 16 till 16,5 (NBPEL) och omkrets från 14 till 15. Känns ändå ganska lovande för att bara använt den en enda gång.

  En annan trevlig bieffekt är att kuken flera timmar senare är tjockare och längre i slakt tillstånd. Jag har bara 8cm i slakt (jag har förstått att jag har ovanligt stor procentuell skillnad mellan slakt och stånd) och nu är den nästan 10. Omkretsen har jag inte koll på i slakt men den är synbart tjockare.

  Ingen tjej har någonsin klagat men det är verkligen inte speciellt roligt att glida runt med en liten snopp i omklädningsrum och liknande så om de här metoderna styr upp det men inte ger så stor effekt gällande resten så kommer jag ändå bli nöjd.

 7. Hej
  Jag är 29 år o min kuk lång är 17cm
  Förut när jag var 20 år den var 19cm
  Vad måste jag göra . Det störra mig mycket.jag skulle vilja ha 30cm

 8. Hej jag är 15 år och min snopp är 15.5-16 cm long jag undrar hur lång min snopp blir när jag blir 18 och när jag möter så tar jag linjalen in i kötet
  Tack!
  -P

 9. Jag har alltid haft stor kuk, men den växte till sig rejält när jag hade en längre period då jag tog tjack och onanerade väldigt mycket. Vad jag gjorde var att jag pumpade den hårt i en pump och hade upp till 4 skosnöre-stasar runt den. Ibland blev den groteskt stor under sådana sejourer, och det höll sedan i sig i upp till nån vecka efteråt. Var runt 26 år när jag drog igång med detta på allvar, och höll på med det i perioder tills jag var ca 34. Ibland gjorde jag det ihop med mina brudar också. Särskilt efter att den hade blivit duktigt fet.
  Jag var ofta orolig att jag skulle förstöra kuken, men det gick bra i alla fall.
  Nu var det ca 15 år sedan jag lade ner sånt där, och storleken är minst sagt bra. 16 cm lång slak, och 18 i omkrets slak på det tjockaste stället (16 mitt på). I stånd 21 lång och 19 i omkrets.
  Är dock ändå nöjdast med slak-måtten. Det är rent fantastiskt att se alla kvinnor som söker sig med blicken mellan benen på mig. Allra roligast att titta bort, och sedan hastigt överraska och dem! 🙂

 10. jag tror jag har en ovanlig kuk för jag har verkligen olika kuk tillstånd jag kan i bästa fall det tillståndet jag älskar mest är såklart när den är bredast och störst och det kan skilja nå sjukt mycket som mest är den runt 21 men oftast när jag har sex så vill den inte bli så hård det är som om jag tänker för mycket på det och stressar upp mig för när jag runkar är jag alltid skit hård det är nå psykiskt och jag tänder massor på tjejen med så verklgein inget sånt heller men hon uppskattar att den är så olika just för att den kan ta så olika men jag skulle ändå vilja testa någon pump och se för skulle älska att kuna bestämma när den ska bli så hård att tjejen vänder sig så jag inte ens ska kunna trycka in hela och kanske är sjukt men är ju kul när det gör lite ont iaf när sambon med tycker om det så vilken pump ska jag testa och kan jag räkna med att den är mitt max varje gång om jag använder den ? och stämmer det att den kan bli ännu längre? hade varit coolt om man kunde pumpa upp den till 23 eller nått vill testa iaf är det verklgen sant att den blir större permanent ??? har funderat om man kan få större med typ hgh eller igf-1 eller andra peptider eller hormoner

 11. hej, min snopp är böjd nästan i en lop. Har någon annan här haft detta problem så de kan dela med sig av sina erfarenheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.