Förstora penis på ett säkert sätt

Att förstora sin penis med övningar och redskap på ett naturligt sätt är i stort sett helt riskfritt. Gör man ett kirurgiskt ingrepp är risken för komplikationer mycket stor och det är inte säkert att man får några resultat alls. Oftast är resultaten man får av ett kirurgiskt ingrepp endast i slakt tillstånd. Denna hemska tråd om en amerikansk man som fick stora skador av en operation bör avskräcka dom flesta.

Men även om man förstorar sin penis på ett naturligt sätt finns det några saker man bör tänka på och undvika för att minimera skaderisken.

Riskfria sätt att förstora penis på

Det finns många olika tekniker och redskap inom penisförstoringsvärlden. Dom allra bästa och säkraste är dom som jag rekommenderar och pratar om på denna sidan. Dessa tekniker är även dom som har fått mest genomslag till den breda massan. Detta inkluderar följande:

Ovanstående sätt att förstora sin penis på är i stort sett riskfria. Det enda man behöver är egentligen sunt förnuft. Det ska aldrig göra ont när du utövar penisförstoring. Detta innebär bland annat:

  • Vid manuella stretches och användande av penis extender, dra ej FÖR hårt. Det ska INTE göra ont.
  • Vid jelqing undvik att ha 100% hårt stånd. Är du väldigt erfaren och experimenterar kan det vara OK men det är inget jag rekommenderar. Runt 60-80% erektionsnivå är bra, möjligen 90% ibland. Som nybörjare kan man få lite röda prickar på ollonet, detta är ett tecken på att du har gått lite för snabbt och hårt fram. Ta någon vilodag så är dom borta.
  • Med penispump är det ganska lätt att pumpa lite för hårt och länge. Detta brukar inte vara någon större fara utan man får oftast bara lite röda prickar på ollonet och/eller skaftet. Dessa går bort på några dagar.

Följer du dessa enkla råd är det riskfritt att förstora din penis. Och om det nu skulle vara någon skada så handlar det bara om små röda prickar eller liknande. Sådant går bort på några dagar. Man riskerar helt enkelt inga permanenta skador genom att förstora sin penis naturligt.

Den största risken med ovanstående tekniker är nog användandet av en penispump. Jag har aldrig varit med om det själv men har läst om killar som har fått blåmärksliknande märken på penisen som har suttit kvar i några dar/vecka. Dock har dessa killar med avsikt försökt pressa gränserna och det är inget man riskerar men normalt användande.

Riskabla sätt att förstora din penis på

Som sagt så finns det många olika tekniker och redskap för att förstora penis på. Många är mindre kända och ibland har dom en väldigt hög skaderisk.

Hanging

Hanging innebär att du hänger vikter från din penis. Tekniken är ganska lik användandet av en penis extender men med skillnaden att man använder väldigt höga vikter under korta tider. Vissa män hänger tiotals kilon från sina ollon, men jag har även hört siffror upp mot 40-50 kilo. Tiden brukar vara begränsad till max 15-20 minuter.

Förstora penis med en hanger är riskabelt.
Nej tack till penis hanger!

Det är ganska självklart varför detta har en hög skaderisk. Det vanligaste verkar vara blåsor och att penisen inte blir hård lika lätt (impotens). Jag har själv testat någon månad och det var hemskt. Det gjorde bara ont och jag blev inte hård lika lätt efteråt. Fick även många röda prickar nästan varje gång. Vill du förstora din penis utan skador undvik hanging!

Clamping

Clamping går ut på att stänga av blodflödet till penisen med hjälp av en sorts kabelklämma runt penisroten. På detta sätt byggs det upp ett mycket högt blodtryck i penisen. Clamping ger mycket lätt upphov till röda prickar och ännu värre märken.

Det även många som utöver detta böjer och klämmer på penisen så det blir ett ytterligare högre tryck. Detta innebär VÄLDIGT stora påfrestningar på din penis och således en mycket stor skaderisk. Jag rekommenderar ingen att förstora sin penis på detta sätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.