bättre erektion med knipövningar

Bättre erektion med knipövningar

Att utföra knipövningar är en bra och hälsosam del av penisförstoring. Knipövningar kan med fördel utföras av både kvinnor och män. Men av naturliga skäl kommer jag endast prata om just knipövningar för män. På engelska kallas det för kegel.

Vad är knipövningar?

Knipövningar är en metod för att träna upp bäckenbottens muskler, till exempel PC-muskeln. PC-muskeln kontrollerar bland annat urinering och orgasmer.

Hur gör man knipövningar?

Att göra knipövningar är väldigt enkelt. Det du gör är att du spänner PC-muskeln så hårt du kan, för att sedan slappna av ett tag. För att hitta PC-muskeln, tänk dig att du kissar och sedan kniper åt för att stoppa strålen, då är det PC-muskeln du använder.

Så för att göra en knipövning, spänn PC-muskeln så hårt du kan i 5 sekunder. Ta sedan en paus på 5-10 sekunder. Man kan även variera och spänna muskeln längre tid. Sedan hur många repetitioner man bör göra är helt upp till dig. Jag tycker att 50 stycken i set om 10 är helt tillräckligt och ger resultat efter några veckor.

Vad är fördelarna med knipövningar?

Det finns många fördelar med knipövningar för män. Då PC-muskeln är inblandad i penisens erektion ger knipövningar bättre erektion. Starkare orgasmer brukar även upplevas efter några veckor av övningar. Sen när det kommer till just penisförstoring har knipövningar en ganska viktig roll.

Har du med hjälp av penisförstoring lyckats få en några centimeter större penis så krävs det bättre erektionskraft för att uppnå ett lika hårt stånd. Så utan knipövningar riskerar du att med penisförstoring få en större men mindre hård penis. Utför du dessa övningar kommer du att förse din penis med mer kraft för att uppnå samma hårdhet. Jag lovar, efter bara någon vecka kommer du att märka stor skillnad i hårdhet.

Sedan sägs det även kunna minska risken för prostatacancer plus lite andra hälsofördelar.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.