Bathmate och Hydromax – Alla modeller

I detta inlägg tänkte jag sammanfatta alla penispumpar från den omåttligt populära tillverkaren Bathmate, vars nyare pumpar idag heter Hydromax. Vill du läsa mer specifikt om användande, träningsschema etc. har jag en stor guide om just penispumpar.

Bathmate – Världens populäraste penispump

Sedan deras pumpar lanserades på -00 talet har Bathmate blivit det allra mest sålda penisförstoringsredskapet. Nyckeln till framgång har främst varit att de helhjärtat satsat på vattenbaserade pumpar. Penispumpar har funnits i varierande utföranden i många decennier, men många har använt sig av luft för att åstadkomma expansion av penisen. Att använda vatten istället för luft är mycket mer skonsamt och säkert. Denna engelska artikel förklarar bra varför det är bättre att basera en penispump på vatten jämfört med luft.

Bathmate Hercules – Test och recension

Bathmate Hercules
Min egna Hercules

Bathmate Hercules är den ”ursprungliga” pumpen från företaget och är även den mest sålda penisförstoringsprodukten med över 300000 sålda. Jag personligen äger en Hercules och min recension är enbart positiv. Den fungerar mycket bra samtidigt som den är riktigt billig i dagsläget (den har funnits på marknaden i mååånga år).

Det finns nya och lite mer avancerade pumpar som är effektivare, men en Bathmate Hercules räcker för de flesta. Den pumpen jag främst rekommenderar är Hydromax X30 som har bättre kraft, men är lite dyrare.

Jag köpte min Hercules på Joyland.se som har lägsta pris, klicka här för att komma till sidan!

Hydromax – Det nya namnet

Efter succén med Bathmate Hercules och Goliath bytte de nästkommande pumparna namn till Hydromax. För närvarande finns det 7 stycken penispumpar under det nya namnet och utbudet breddas kontinuerligt.

Hydromax X30

hydromax x30

Den mest populära pumpen idag och ”efterföljaren” till Bathmate Hercules är Hydromax X30. Denna pump har 35 % högre maxtryck än de äldre pumparna.

Hydromax X30 är pumpen jag främst rekommenderar idag, men beroende på din storlek kan du välja både mindre och större versioner.

Bästa pris hittar du på sinful.se, klicka här för att komma till sidan!

Ytterligare modeller

I tabellen nedanför finns övriga pumpar angivna med bästa pris i Sverige. Vill du istället köpa från den officiella amerikanska sidan klicka här.

X20
Hydromax X20
X20 har samma funktioner som övriga pumpar i serien, men är anpassad för män med en erigerad längd kring 10 cm.Klicka här för lägsta pris på Sexleksakeroutlet.se!
X40
X40
Hydromax X40 är en större variant av X30. Passar dig som är stor eller växt ur din tidigare pumpKlicka här för lägsta pris på Sinful.se!
Xtreme X20

Xtreme x20
2016 kom den mindre pumpen X20 i ett "Xtreme" utförande.Klicka här för lägsta pris på Joyland.se!
Xtreme X30

Hydromax xtreme x30
Hydromax Xtreme heter de kraftigaste och mest avancerade modellerna i sortimentet. De är framtagna för män med höga krav och lång erfarenheter från pumpar. Xtreme X30 är standardstorleken.Klicka här för lägsta pris på Joyland.se!
Xtreme X40

X40 är näst största pump i Xtreme serien.
Detta är en större variant av Hydromax Xtreme X30.
Klicka här för lägsta pris på Joyland.se!
Xtreme X50

En ny pump för 2016
Xtreme X50 lanserades 2016 och är helt enkelt en större version av Xtreme X40.Klicka här för lägsta pris på Joyland.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.