4 fördelar med en större snopp

Om du som cirka 50% av den manliga befolkningen har en snopp som är mindre än eller under medelstorleken har du säkert ofta undrat hur det hade varit om du hade haft en större snopp. Kanske har du försökt intala dig att ”storleken spelar ingen roll” talesättet som ibland florerar i media är sant. Men innerst inne vet du att det är totalt skitsnack, du kan känna det rent intuitivt, men är rädd för att erkänna det för dig själv. Visst, storleken är inte allt, men med allt annat likställt är det en stor faktor.

Vad är fördelarna med en större snopp?

Jag kommer att prata utifrån min egen erfarenhet. Från att ha haft en helt vanlig storlek på min penis till att öka med 3 centimeter i längd och 1 centimeter i omkrets har jag helt klart märkt av förändringar.

4 fördelar med en större snopp

  1. Generellt bättre självkänsla. Detta kanske låter lite konstigt men jag känner mig mer nöjd med mig själv, jag vet att jag är välutrustad.
  2. Mycket mer självförtroende bland tjejer. Jag har varit singel de senaste åren och det har blivit lättare att träffa tjejer.
  3. Bättre sex. Jag märker att tjejer njuter mer av en större snopp och även jag själv njuter mer då jag har mer längd att utnyttja. Fler ställningar är också möjliga.
  4. Inte det minsta nervös för pissoarer eller allmänna duschar, jag vet ju att jag har en stor snopp. Detta kunde jag förut tycka var jobbigt ibland.

Visst, det har tagit många timmar per vecka i många år för att få en större snopp, men jag anser att det har varit 100% värt det. Att höja sin självkänsla och sitt välbefinnande innebär lycka och det är faktiskt det som är syftet med livet.

Förhoppningsvis motiverar det här dig att antingen påbörja din penisförstoring resa, eller skynda på den genom ett hjälpmedel såsom en penissträckare eller penispump. Jag sitter själv med min kära penissträckare (penis extender) medan jag skriver detta och väntar på att tvätten ska bli klar. Nu är det dags för dig att sätta igång med resan mot en större snopp!

2 kommentarer

  1. Hej. Det finns andra fördelar också med en större penis, Om man har en väldigt liten kuk kan det ställa till problem då man använder saker som är anpassade för en genomsnittlig penis. Exempelvis pissoarer, då om man har en väldigt liten kuk så kan det vara fysiskt omöjligt eller svårt att få ut penisen långt ut ifrån gylfen. Men andra saker också som exempelvis kondomanvändning kan ställa till med problem om man har en liten kuk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.