Du kanske har ställt dig själv frågan: Hur får man större penis? Jag tänkte i detta inlägg försöka sammanfatta olika tillvägagångssätt. Egentligen är det ganska enkla principer, men för en nybörjare kan det vara mycket att ta in i början.

Hur du får en större penis

Jag brukar dela upp penisförstoring i två delar, manuella övningar som du gör med endast dina händer och övningar där du använder ett hjälpmedel.

Penispiller fungerar inte

För det första, penispiller fungerar INTE. Tyvärr blir många män fortfarande lurade och köper dessa verkningslösa piller. Vanligtvis brukar det följa med ett träningsprogram i en förpackning med penispiller. Där beskrivs vanliga manuella övningar som ska göras medan man tar pillren. Det är liknande övningar som jag har beskrivit på denna sida. Skillnaden är att du kan få dom gratis här istället för att betala hundratals kronor. Självaste pillren brukar vara en sorts vitamin och mineral tablett. Alltså kan du få samma effekt mycket billigare med bra kost och ett och annat väl utvalt kosttillskott.

Penisförstoringshjälpmedel

Varefter konsten att göra sin penis större har ökat i popularitet har det uppfunnits flera olika produkter. Syftet med dessa hjälpmedel är att förenkla och förbättra penisförstoringen. Väldigt ofta är det mycket tråkigt att utföra olika övningar för hand. Dessa hjälpmedel ger också möjligheten att förstora snoppen på ett bättre och snabbare sätt.

Penisförlängare

En penisförlängare är främst till för att öka längden på penisen. Det är en vidareutveckling av manuella stretches. Med skillnaden att penisen nu sträcks med hjälp av ett mekaniskt verktyg. På detta sätt kan man hålla sin penis sträckt i flera timmar utan att bli trött, samtidigt som man har händerna fria till att göra andra saker. Den mest skonsamma och populära penisförlängaren idag är Phallosan Forte. Detta är det bästa sättet att få en större snopp enligt mig.

Penispump

En penispump kan lite löst sägas vara ett substitut till jelqing. Med hjälp av vakuum så utövas ett högt tryck på penisen. Detta får svällkropparna att bli större direkt. Det positiva med en penispump är att du får en större penis DIREKT. Ibland blir den flera centimeter större. Denna effekt avtar ganska snabbt i början. Med tiden håller effekten i sig längre och till slut blir ökningarna permanenta.

Manuella övningar

Manuella övningar är det som dom flesta börjar sin penisförstoringskarriär med. Det är gratis, enkelt och fungerar bra, speciellt i början när man har lätt för att öka. Jag har skrivit om detta mer ingående under övningar.

Stretches

Manuella stretches är en övning som främst är avsedd att få din penis att öka i längd. Det går ut på att greppa din penis och sedan med handens kraft dra den ut i en viss riktning. Oftast brukar man variera riktningen mellan: ner, vänster, höger, ut från kroppen och uppåt. En vanlig tid att hålla sträckningen brukar vara 30 sekunder. Men man kan även göra det mycket längre. Nackdelen är att man blir trött i armen ganska snabbt.

Jelqing

Jelqing är ett klassiskt sätt att förstora snoppen på. Det går ut på att pressa blod utåt i penisen. Jelqing anses främst ge dig en tjockare penis.

Sammanfattning

Detta var enligt mig grunderna i hur man får en större penis. Man kan variera dessa tekniker i all oändlighet och även lägga till sina egna modifikationer. Det finns en del andra övningar och redskap men dom är oftast bara vidareutvecklingar på ovanstående koncept.

Det viktigaste att veta är att detta tar tid och ofta är väldigt tråkigt. Det enda som kan underlätta är en penisförlängare eller penispump. Men även då är det inte det roligaste som finns. Så man MÅSTE vara motiverad till att få en större snopp, annars är risken stor att man tröttnar.